Közétkeztetés, közbeszerzés

A közétkeztetésről valóban elmondható, hogy ideális termék nem létezik. Ebben az esetben a minőség nem lehet kompromisszum. Jelen esetben mit is értünk a minőség fogalmán? Milyen kritériumoknak kell egy a közétkeztetésben részt vevő terméknek megfelelnie? Mérhetőek-e ezek a minőségi szempontok meghatározott szempontrendszer szerint?

 

Dietetikai diplomám megszerzése óta a közétkeztetés területén dolgozom. A táplálkozástudományi mesterképzésen diplomamunkám témája a közétkeztetés és közbeszerzés volt. Mélyrehatóbban vizsgáltam a közbeszerzési eljárások során az „összességében legelőnyösebb ajánlat” adta lehetőségeket, a rendeletek és ajánlások adta ellenőrzési lehetőségeket, melyek csupán kvantitatív ellenőrzésekre adnak lehetőséget. A minőség azonban több tényező harmonikus együttese. Amennyiben egy terméktől, ételtől azt várjuk, hogy finom, egészséges, biztonságos legyen és azt számunkra megfelelő körülmények között szolgálják fel, akkor azt ennek megfelelően kell ellenőriznünk és értékelnünk.

 

Végzettségeim:

- dietetikai diploma

- okl. táplálkozástudományi szakember

- közbeszerzési referens

 

Miben segíthetek Önnek a közbeszerzési eljárásban?

- közétkeztetési közbeszerzési pályázatok műszaki dokumentációjának teljeskörű összeállítása és a közbeszerzési eljárásban a szakmai szakértelem

biztosítása

- közétkeztetéssel kapcsolatos nyersanyagbeszerzései pályázatok műszaki dokumentációjának teljeskörű összeállítása és a közbeszerzési eljárásban a

szakmai szakértelem biztosítása

- közbeszerzési szakmai anyagok elkészítése

 

A legfontosabb szempont, hogy legyen finom, ami egészséges!

 

A közétkeztetési közbeszerzési eljárások területén több éves tapasztalattal rendelkezem. Az országban egyedül én rendelkezem mindkét szakmát – dietetika és közbeszerzés -  érintően végzettséggel. Amennyiben szakértői együttműködésemre szüksége van, kérem vegye fel velem a kapcsolatot!